Tjänster.

TJÄNSTER

MEDIA RELATIONER

Public Relations
Rådgivning
Varumärke
Kommunikation
Pressfoto – Reklam – Produktbilder

INFLUENSER MARKETING

Genom våra personliga varumärken och influencers i byrån erbjuder vi marknadsföring via sociala medier. YouTube, instagram och blogg. Vi hjälper även till att bygga strategiska kampanjer för att promota ert företag eller produkter på bästa sätt. 

Bland våra personliga brands finns Pontus Karén, Genri Teivald, Michael Hillberg, Haidar Juma, Max Alm-NorellMarko RanđelovićStephanie Bergström,  Sebastian Rydgren med flera.

DIGITAL MARKNADSFÖRING
SOCIALA MEDIER

Vi utvecklar, sätter upp och optimerar kampanjer i social medier, utifrån era behov på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn.

CONTENT MARKETING

Vi hjälper dig med Content Marketing och redaktionell kommunikation, från idé och strategi till plan och genomförande.

CONTENT-FOTO & VIDEO

Bra content innehåller bra foto. Vi erbjuder fotografering eller video. Rörlig film är den ultimata formen av content. Vi skapar video, oavsett om det är en intervjufilm eller en illustrationsvideo för intranätet, webbplatsen eller de sociala medierna.

GRAFISK PRODUKTION

Formgivning
Grafiska profil och logotype
Redaktionella idéer och texter
Tidningsdesign
Kundtidningar
Magasin
Backdrops och fotoväggar
Webbdesign
Tidningsproduktion

BERGSTRÖM PR EVENT

Från vision till strategi och genomförande skapar vi event och pressevent. I samarbete med våra partners arrangerar vi även matlagningsaktiviteter med professionella kockar, vinprovningar och andra festliga upplevelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen