Sneak Peak från senaste upplagningen.
En hel del foton togs och flera recept skapades av matinspiratören och kocken Pontus Karén. Champagne från Moët & Chandon, Veuve Clicqout och Ruinart Blanc matchade maten tillsammans med det nya vita vinet Cloudy Bay Savignon Blanc. Råvaror från Korshags, Quality Caviar och Konstantine’s. Snacks från Gådschips och Exotic Snacks. Cocktails med dryck från: Åhus Aqvavit, Kronvodka och Tamnavulin Red Wine Cask Edition Cabernet Sauvignon
Recepten kommer att publiceras på Pontus matsida där han även bjuder på fler recept och tips i köket: http://mygatemagazine.se/pontuskaren/
För mer information och frågor om samarbeten, pressfrågor eller för att komma i kontakt med Pontus Karén vänligen kontakta Nathalie Bergström på nathalie.bergstrom@bergstrompr.se eller 073-316 00 37.
Pontus finns på instagram: @foodbypontus