Matprofilen Pontus Karén till Mygate Magazine

Glada nyheter!
Mygate Magazine inleder samarbete med Pontus Karén – kock, receptmakare & matskribent. Pontus blir även ny kund på Bergström Public Relations.

Matprofilen Pontus Karén – kock med stor passion för matlagning och restaurangvärlden. Pontus kommer ursprungligen från Stockholm där han bland annat arbetat på Operakällaren at Friends Arena, Mister French, Restaurang B.A.R och München bryggeriet. Han har även utbildat sig som bartender via EBS i London och är numera bosatt på Frösön där han senast var köksmästaren på Frösö park hotel. Pontus syn på mat är ren och enkel, bra råvaror skapar god mat. Han hittar mycket av sin inspiration från det italienska köket där man jobbar med rena smaker. Pontus jobbar helst med fisk, lokala råvaror och experimenterar gärna med “kompost” mat.

Med matpassion och glädje för restaurangvärlden kommer Pontus att dela med sig av recept, tips i köket och massor av matinspiration. Följ Pontus matresa här: http://mygatemagazine.se/pontuskaren/

Trevlig fredag!
För att komma i kontakt med Pontus vänligen kontakta Nathalie Bergström på nathalie.bergstrom@bergstrompr.se eller 073-316 00 37.

Pontus finns på instagram: @foodbypontus

Foto: Emilie Andersson
www.mygatemagazine.se
www.bergstrompr.se

Rulla till toppen