Ute nu! Printed in My Sheets med Just. As. Erik – Erik Høiby

Foto: Lukas Meijer
Foto: Lukas Meijer

Ute nu! Just. As. Erik – Erik Høiby släpper sin nya singel Printed in My Sheets idag 13 maj. Erik som just nu även är aktuell i den turnerande uppsättningen av Jesus Christ Superstar som hade premiär igår.

Länk till Spotify:

Låten är skriven av Erik tillsammans med artisten Janice, en av den svenska soulscenens förgrundsgestalter, och producenten John Hårleman som bland annat tidigare har samarbetat med Anders Bagge och producerat låtar till Melodifestivalen och amerikanska tv-serien Glee.

– ”Printed in My Sheets” handlar om en magisk plats där man “signerar” sitt namn för att komma in. Där träffar man en människa som man har en magisk kemi och upplevelse tillsammans med. På denna plats glömmer man allt annat runt omkring sig och man berättar inte så mycket om sig själv till den andra, eftersom man inte vill förstöra det oförstörda, berättar Erik om nya singeln.

För pressbilder, mer information eller för att komma i kontakt med Erik vänligen kontakta Nathalie Bergström på nathalie.bergstrom@bergstrompr.se eller 073-316 00 37.

Erik finns på instagram https://www.instagram.com/just.as.erik/

Printed in My Sheets med Just. As. Erik släpps 13 maj via Flick Records.

Rulla till toppen