RECEPTSAMARBETE MED SOFIA HENRIKSSON – VINNARE AV SVERIGES MÄSTERKOCK 2020

Crispy fish tacos med mango- och avokadosalsa, kålsallad och chipotlemajo
Foto: Frida Wismar 
Foto: Frida Wismar

Nytt receptsamarbete med Sofia Henriksson – vinnaren av Sveriges mästerkock 2020 på Mygate Magazine. Sofias recept hittar du HÄR

Sofia Henriksson blev vinnare av Mästerkock 2020 och är just nu aktuell med nya kokboken Always hungry.

– I den här boken har jag försökt samla de lärdomar som jag har fått med mig. Bland annat att det är så mycket roligare att laga mat tillsammans med andra. När jag träffar vänner och bjuder på middag står jag helst i köket med ett glas vin, lite bra musik och lagar maten tillsammans! Det är så jag har lärt mig att laga mat. Maten blir så mycket godare när man har hjälpts åt. Så gör middagen till mer än bara mat: förvandla det till en helkväll och lek med maten! Följ med på resa – se det som en möjlighet att lära känna nya matkulturer och nya människor över kastrullerna och i matoset.

 Foto: Frida Wismar 
Rulla till toppen