RECEPTSAMARBETE MED Christin Kashou – VINNARE AV SVERIGES MÄSTERKOCK 2021

YUANYAKI-LAX Fotograf: FRIDA WISMAR

Recept från vinnaren av Sveriges mästerkock 2021 Christin Kashou nya kokbok Mina asiatiska favoritrecept.

Utvalda receptet från nya kokboken Mina asiatiska favoritrecept hittar du på Mygate Magazine.

Christin Kashou blev vinnare av Mästerkock 2021 och är just nu aktuell med nya kokboken Mina asiatiska favoritrecept.

”Med den här kokboken vill jag förmedla min kärlek till det ostasiatiska köket, och jag hoppas kunna inspirera fler att öppna upp sina sinnen för dess enastående råvaror och recept.”
Utforska Ostasiens unika råvaror och smaker med Christin Kashou, vinnare av Sveriges mästerkock år 2021. Här bjuder hon på 40 av sina favoriträtter från Kina, Japan och Korea, rika på kryddor, hetta och umami. Bygg din ramen från grunden med egen buljong och nudlar, vik och ånga dumplingar som sprakar i munnen! Låt krispigt friterad tempura och små sidorätter förhöja din vardagsmiddag eller bjud dina gäster på en generös buffé från en smakrik del av världen.

Christin Kashou

Foto: FRIDA WISMAR
Rulla till toppen