Nytt samarbete med Royal Steel

Pontus Karén Foto: Emilie Andersson

Matkreatören Pontus Karén med matkontot FoodbyPontus i nytt samarbete med Royalsteel.se

Nytt spännande samarbete med Royalsteel.se och deras fantastiska portabla stekhällar, pizzaplattor och riktigt rejäla kolståls produkter.

Samarbetet handlar främst om att promota Royal Steels produkter genom content marketiong samarbete, i sociala kanaler och digitala plattformar. Pontus kommer erbjuda folk mer inspiration att flytta ut matlagningen ut i naturen. I helgen planeras en upplagning där smash burgers, halstras fisk och en galet enkel men god “one pott” svamppasta kommer att lagas upp.

Stay tuned och följ samarbetet på @foodbypontus @Royalsteel.se och @bergstrompr

För mer information, pressfrågor eller för att komma i kontakt med Pontus Karén vänligen kontakta Nathalie Bergström på nathalie.bergstrom@bergstrompr.se eller 073-316 00 37.

Pontus finns på instagram: @foodbypontus

Om Royal Steel:

Royal Steel skapar produkter i svenskt stål av absolut högsta kvalitet. Stål är ett fantastiskt material och utan det hade inte vårt moderna samhälle fungerat. Vi gör våra produkter i stål för att det har överlägsen hållbarhet och värmeledningsförmåga och tar du hand om det håller det i generationer.

Vi brinner för fjällvärlden. Något som var mycket viktigt när vi grundade Royal Steel var att vi inte bara skulle ta från naturen, utan att vi också skulle ge något tillbaka. Därför skänker vi en del av vår vinst till projekt som bevarar den norrländska fjällvärlden samt främjar möjligheter för kommande generationer att fortsätta njuta av den.

Rulla till toppen