NY Singel – Sebastian Rydgren – Everytime You Go ute nu!

Sebastian Rydgren släpper ny musik!

Sebastian Rydgrens nya singel Everytime You Go ute nu! Everytime You Go är efterföljaren till ”Stop Give It Up) en cover på Paul Reins gamla hit som släpptes  den 20 mars i ny tappning.

Bakom Everytime You Go står Paul Rein, Marie Rain och Kalle Rydberg.

BIO Sebastian Rydgren

Sebastian Rydgren är en 16-årig artist från Järfälla. Sebastian har en kraftfull röst som kännetecknas av en mjuk heshet och ett unikt vibrato. Han älskar att stå på scenen och framföra egenskriven musik eller sina tolkningar av andra artisters låtar.

Trots sin unga ålder är Sebastian redan en erfaren artist som har uppträtt på etablerade arenor runt om i Sverige såsom; Friends arena, Malmöfestivalen och utomhusscenen i Kungsträdgården i Stockholm. Han har även spelat på ett flertal event såsom Rainbowfestivalen tillsammans med artister som Gladys del Pilar och Micke Grahn,  Run for Pride, Stockholm Marathon,  Bauhausgalan, Cancergala, Antirasismgala samt varit med i ett antal TV-program och radiokanaler. Sebastian uppträdde även tillsammans med Broken Door i samband med releasen av deras senaste singel.

Förra sommaren så hade Sebastian premiär av sin nya danspopsingel, ‘Go Back Home, på stora scenen i Pride Park, vid den stora finalen av Stockholm Pride inför mer än 20.000 personer.

Sebastian har en bakgrund av att kombinera sin musik med att hjälpa andra. Han har släppt ledmotiven för antimobbningsorganisationen, Speak Up samt för ATSUB, en organisation som jobbar för utsatta barn. Han har även rest runt och spelat på olika scener och samlat in pengar för utsatta barn.

Sebastian är en osignad artist som kämpar för att få möjligheten att göra det han älskar mest, att stå på scenen och beröra en publik.

BIO Kalle Rydgren

”Skånepåg med Sthlm som bas, som utöver låtsnickeriet frilansar som skådespelare. Har gjort både film, teater och TV.

Kalle har lirat trummor i olika band. Är för närvarande med i popbandet Håkan & Domandra i vilket han körar, spelar percussions och skriver låtar.

”Han har skrivit låtar till bl.a…”

Det nyligen inledda samarbetet med Paul och Marie Rein har än så långe gått som på räls och kommer med all säkerhet nå framtida destinationer med framgång!”

BIO Paul och Marie Rein

Paul och Marie Rein är ett svenskt låtskrivarpar. De har arbetat ihop sedan 2006 och har haft flera hits i Sverige.

Paul är prisbelönt som musikproducent på Latin Grammy Awards. Inom ASCAP (The American Society of Composers, Authors and Publishers) har han dessutom vunnit priser som sångare, producent och sångskrivare.

Paul har skapat hits för artister som:

Christina Aguilera, “Come on over baby” (Billboard Top 1 i USA under 4 veckor).

Andra artister han arbetat med är Jessica Simpson, Mandy Moore, Donna Summer och H & Claire (tidigare medlemmar av Steps), “DJ” (Top 2 i Storbritannien).

Den tyska flickgruppen No Angels (Top 1 i Tyskland), med flera.

Paul och Marie har haft framgångar i Sydkorea, Japan och Sverige.De har skapat en spa CD och en mindfulness CD för Sturebadet i Stockholm. De har skrivit “Body Language” för den bulgariska artisten Galena.

Samtliga pressbilder och singelcovern inför nya singeln är tagna av Digeffect. 

För att komma i kontakt med Sebastian vänligen kontakta Nathalie Bergström på nathalie.bergstrom@bergstrompr.se eller 073-316 00 37.

Sebastian finns på instagram @sebastianrydgren 

Rulla till toppen