IMORGON GÄSTAR JUST. AS. ERIK – ERIK HØIBY P4 STOCKHOLM

Just. As. Erik Foto: Emmah Ebenholtz/Bergström PR

Imorgon gästar vi P4 Stockholm, intervju med Just.As.Erik 09:40 ca.

JUST.AS.ERIK. ÄR ÄVEN EN AV FINALISTERNA I DEN STORA MUSIKTÄVLINGEN P4 NÄSTA STOCKHOLM 2022.

Om du vill rösta på just.as.erik. sms:a 2502 till 720 20 eller ring 0991-2502 (varje röst kostar 1 kr + ev. trafikavgift). Du kan rösta max 10 gånger per abonnemang och röstningsomgång. Det går bra att fördela rösterna på olika bidrag i tävlingen.

  • Erik Høiby, som kallar sig Just.As.Erik som artist, vann P4 Nästa Stockholm 2018 med The Lovers Of Valdaro. Året därpå tävlade duon i Melodifestivalen och numera satsar Erik på en solokarriär.
  • Låten Printed In My Sheets har Erik Høiby skrivit ihop med artisten Janice, tillsammans medverkar de just nu i föreställningen Jesus Christ Superstar.

Omröstningen pågår fram till fredag 3 juni då Stockholms-finalen avgörs i direktsändning inför publik i vårt program Musikplats Stockholm klockan 11.00-12.30. Boka plats i studion här (gratis inträde, först till kvarn).

Läs mer om hela P4 Nästa-tävlingen här.

Erik är just nu aktuell med nya singeln Printed in My Sheets.

Lyssna på Spotify HÄR

Låten är skriven av Erik tillsammans med artisten Janice, en av den svenska soulscenens förgrundsgestalter, och producenten John Hårleman som bland annat tidigare har samarbetat med Anders Bagge och producerat låtar till Melodifestivalen och amerikanska tv-serien Glee.

– ”Printed in My Sheets” handlar om en magisk plats där man “signerar” sitt namn för att komma in. Där träffar man en människa som man har en magisk kemi och upplevelse tillsammans med. På denna plats glömmer man allt annat runt omkring sig och man berättar inte så mycket om sig själv till den andra, eftersom man inte vill förstöra det oförstörda, berättar Erik om nya singeln.

För pressbilder, mer information eller för att komma i kontakt med Erik vänligen kontakta Nathalie Bergström på nathalie.bergstrom@bergstrompr.se eller 073-316 00 37.

Erik finns på instagram https://www.instagram.com/just.as.erik/

Printed in My Sheets med Just. As. Erik släpptes 13 maj via Flick Records.

Rulla till toppen