Designkoncept och belysningslösningar – Lightconcept skapa kreativa designlösningar

Foto: Modular
Foto: Modular
Foto: Modular
Foto: Folio
Foto: Modular

En bra belysning höjer värdet av din bostad när du skall bygga nytt eller renovera. Utan en bra lösning på styrning så kommer inte investeringen till sin rätt. Lightconcept tar fram ett designkoncept och en helhetslösning tillsammans med kunden och aktuella entreprenörer. I vårt team finns ledande arkitekter, inredare, elektriker och ljud- och bild leverantörer.

Lightconcept erbjuder flexibla och personliga lösningar och konsultationer. Konsultationer handlar inte bara om en ljusbild, utan även om hur den skall styras och fungera på plats för att fylla den tänkbara funktionen. Utan rätt styrning används belysningen inte som den är tänkt.

På Lightconcept brinner vi för ljusets dynamik och oändliga möjligheter att skapa effekter.

För oss är ljuset den viktigaste komponenten när man skall bygga nytt eller renovera.

Från vision till installation är vår ambition att skapa kreativa lösningar, erbjuda en design och arkitektur utifrån kundens behov. Vi har en unik portfolio av marknadens ledande belysningsprodukter och erbjuder konsultation hela vägen, från idé till färdigt designkoncept.

För att komma i kontakt med Roland Ebert, ljusdesigner på Lightconcept vänligen kontakta Nathalie Bergström på Bergström Public Relations mail nathalie.bergstrom@bergstrompr.se eller telefon 073-316 00 37.

www.lightconcept.se

Lightconcept finns på instagram: https://www.instagram.com/lightconcept_swed

Rulla till toppen