DESIGNKONCEPT, INSTALLATION OCH STYRNING AV BELYSNING – GALLERY 86

Designkoncept, installation och styrning av belysning by Lightconcept

Kund och location: Gallery 86, Regeringsgatan 86 i Stockholm

Armaturer från vår partner Folio.

Roland Ebert Ljusdesigner på Lightconcept Foto: www.greenpix.se

Lightconcept erbjuder flexibla och personliga lösningar och konsultationer. Konsultationer handlar inte bara om en ljusbild, utan även om hur den skall styras och fungera på plats för att fylla den tänkbara funktionen. Utan rätt styrning används belysningen inte som den är tänkt.

På Lightconcept brinner vi för ljusets dynamik och oändliga möjligheter att skapa effekter.

För oss är ljuset den viktigaste komponenten när man skall bygga nytt eller renovera.

Från vision till installation är vår ambition att skapa kreativa lösningar, erbjuda en design och arkitektur utifrån kundens behov. Vi har en unik portfolio av marknadens ledande belysningsprodukter och erbjuder konsultation hela vägen, från idé till färdigt designkoncept.

För att komma i kontakt med Roland Ebert, ljusdesigner på Lightconcept vänligen kontakta Nathalie Bergström på Bergström Public Relations mail nathalie.bergstrom@bergstrompr.se eller telefon 073-316 00 37.

Lightconcept finns på instagram: https://www.instagram.com/lightconcept_sweden/

Gallery 86 har samlat några av Sveriges konstnärer i en och samma galleri, med modern inredning och ljusinstallation för att exponera deras verk. Ett vackert och stillsamt möte där olika konstarter samspelar i en gemensam kurs mot exposition. Galleriet är ett levande rum i ständig process i strävan mot nya känslor och beröringar där ett återbesök ska kännas upplyftande.

Rulla till toppen