Bergström PR inleder samarbete med Warg Of Sweden

Glada nyheter!

Bergström Public Relations med sin kund Pontus Karén inleder ett samarbete med Warg Of Sweden. Warg Of Sweden erbjuder skärbrädor med naturliga former med fokus på hållbarhet. Samarbetet består bland annat av att skärbrädorna kommer exponeras vid matlagning och pressfotografering av mat. Pontus kommer även att komponera skräddarsydda recept som kommer att publiceras på Warg Of Swedens hemsida, på Mygate Magazine samt i andra kommunikationskanaler.

Pontus mat- och dryckessida på Mygate Magazine hittar du HÄR

Warg of Sweden drivs av experimentlusta och kreativitet. Vi strävar efter att ha ett miljövänligt perspektiv i det vi gör och vill minimera kemikalier och konstgjorda material i våra produkter. Warg of Sweden står för ett hållbarhetstänk med fokus på naturen, där våra skärbrädor representerar en enklare livsstil, där konsumtion och masstillverkning är vår motpol.Vi skövlar ingen skog eller importerar material från utlandet utan försöker istället ta till vara på material som finns här i Sverige. Eftersom vi gör alla skärbrädor för hand kan vi följa naturens egna former och linjer, vilket gör att alla brädor får ett unikt utseende. Vi uppskattar naturliga avvikelser och ser en charm med att allting inte ser likadant ut.Vi erbjuder miljövänliga och klimatsmarta skärbrädor som för in en del av naturen i ditt kök. Vi vill med våra skärbrädor bidra till mer återbruk och mindre kemikalier för en renare livsstil närmare naturen. Följ med oss på en resa ut i det vilda och låt dig inspireras av naturens former. Namnet Warg of Sweden är tillägnat vår son med namnet Varg. 

För mer information om samarbetet eller för att komma i kontakt med Pontus Karén eller Warg Of Sweden vänligen kontakta Nathalie Bergström på 073-316 00 37 eller nathalie.bergstrom@bergstrompr.se

Rulla till toppen